Landkaart

Bij Studio Veldmuis kun je ook terecht voor persoonlijke ontwikkeltrajecten. Als je benieuwd bent of dit iets voor jou is, kun je vrijblijvend contact opnemen.

In contact komen met jouw natuurlijke flow, je energie laten stromen en ruimte maken voor die dingen die jouw leven kleur geven. Vanuit mijn achtergrond als docent en coach kijk ik graag met je mee naar wat jou zou helpen om te laten leven vanuit je authentieke creatieve natuur. Die plek op de landkaart waar jij je het meest thuis voelt.

We bespreken jouw huidige landschap en kijken samen naar aanknopingspunten om je naar die plek op de kaart kan brengen waar je weer tot bloei komt. Je ontvangt daarvoor na aanmelding een voorbereidende creatieve opdracht in je mailbox.

Kort daarna plannen we een fysieke ontmoeting en gaan we samen de natuur in om je Landkaart te verkennen. Tijdens deze wandeling van ongeveer anderhalf uur is er ruimte voor gesprek en voor verwondering, maar ook voor stilte en bezinning.

Bij onze tweede ontmoeting stemmen we af op wat er op dat moment nog nodig is om jouw bestemming te bereiken. Dat kan vanuit gesprek, natuuroefeningen en door creatief werk.

Na ongeveer twee weken zien we elkaar nog een de laatste keer. De tijd die daartussen ligt gebruik jij om op jouw bestemming te raken. Bij deze ontmoeting staan we samen stil bij jouw reis, de avonturen die je daarbij hebt beleefd en wat je volgende stappen worden.

De Landkaart is een coachingsreis op maat waarin ik met je meewandel. We plannen samen de route en onderweg gebruiken we de wijsheid van de natuur en onze eigen wijsheid om op jouw plaats van bestemming te komen. Ik bevraag, schuur, daag je uit en beweeg met je mee, zodat jij kunt groeien.

Meld je nu gratis aan voor een online kennismaking waarin ik je alles vertel over de mogelijkheden.

Aanmelden