Studio Veldmuis
Creatieve natuurbeleving

Een greep uit onze activiteiten:

Struin & Maak!

Bosbaden

Botanisch aquarel

Papierscheppen

Boekjes maken


Meteen naar Struin & Maak!

Stap binnen in de fascinerende wereld van Studio Veldmuis, waar je contact maakt met jouw eigen natuur en elke activiteit een feestje is. Met ons reizend atelier, de Arttruck, verzorgen we bijzondere belevenissen op de mooiste plekken:

- midden in de natuur
- op unieke locaties
- op de zaak
- of gewoon bij jou thuis!


Bekijk het aanbod!

Check de Arttruck! klik op de afbeelding voor het hele verhaal.

Het Veldmuis programma-aanbod is altijd geïnspireerd op de natuur of maakt gebruik van natuurlijke materialen,
en het liefst natuurlijk allebei.

Activiteiten van dit seizoen

NIEUW!

Een nieuwe lente, een nieuw concept

De komende maanden gaat Studio Veldmuis weer de natuur in op zoek naar bijzondere materialen om mooie dingen mee te maken. We gaan Struintochten en Maakexpedities houden, en jij kunt mee!

 • • De Struintochten zijn bedoeld om, tijdens het zoeken naar schatten, je connectie met de natuur te versterken en van alles te leren over flora en fauna
 • • Tijdens de Maakexpedities gaan we de gestruinde materialen op een creatieve manier verwerken; hoe precies is een verrassing
 • • De sessies zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Ga mee op het moment dat het jou uitkomt, wandel één keer mee of volg ze allemaal
  • Struinen en maken doen we op verschillende dagen, tijdstippen, en locaties maar altijd in de mooie natuur in de omgeving van Zutphen
 • • Meedoen is op basis van een vrijwillige bijdrage!

  Dus: trek je laarzen aan en doe mee met Struin & Maak!
  Hel belooft een seizoen vol avontuur en verwondering te worden...
 • Meer weten? Mee willen? Gezellig!
Klik hier voor Struin & Maak!

Maar er is meer...

• Heb je zin om je eens helemaal onder te dompelen in de natuur en te ontdekken wat de natuur voor je kan betekenen? Kijk dan eens naar onze natuuractiviteiten.
• Ben je zoek naar inspiratie, wil je jouw creativiteit weer laten stromen of leuke nieuwe technieken leren? Dan zijn de creatieve activiteiten echt iets voor jou.
• 
Is het tijd om jouw leven eens in kaart te brengen en jouw route te bepalen? Met het Landkaartprogramma wandel ik graag een stukje met je mee
Natuuractiviteiten

Voor bijzondere natuurbeleving hoef je helemaal niet ver weg te gaan!
Het avontuur ligt gewoon om de hoek. Veldmuis activiteiten zijn er om niet alleen in de natuur te zijn, maar echt in contact met je omgeving te zijn… Ga mee en leg een brug tussen jou en de natuurlijke wereld.

Meer over de natuuractiviteiten
Creatieve activiteiten

Wil je graag meer plezier beleven in het buiten zijn en tegelijkertijd creatief bezig zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij de creatieve activiteiten gaan we ontdekken hoe je door te spelen met natuurlijke materialen niet alleen meer inzicht krijgt in de natuur, maar ook in jezelf. Dus ga mee en laat je inspireren!

Naar de creatieve activiteiten
Individueel Programma

Heb je het gevoel dat je niet echt op weg bent naar de bestemming die je zou willen? Zou jij jouw innerlijke landschap wel in kaart willen brengen, zodat je meer inzicht en overzicht krijgt? Dan wil ik je uitnodigen om samen een persoonlijke landkaart te gaan maken die je weer op weg helpt.

Meer over het individuele programma

Hou mij op de hoogte!

Een veldmuis is altijd onderweg en rent van hot naar her…
om vervolgens op een mooie plek in de natuur stil te blijven staan, zich te verwonderen, te verzamelen en dit te verwerken in een nieuwe creatie.
Ga met Studio Veldmuis mee op avontuur en wakker je creatieve natuur aan!


Geen zin in een standaard verjaardag?
Eens iets anders als bedrijfsuitje?
Tijd voor iets leuks met je vriendenkring?
Op zoek naar een origineel cadeau?

Laat je inspireren door ons aanbod!

Inspireer mij

"Wanneer je echt van de natuur houdt, vind je overal schoonheid"

Vincent van Gogh

Creativiteit in verbinding met de natuur

Het avontuur van Studio Veldmuis is ontkiemd uit een zaadje wat al heel lang geleden is geplant. Ontstaan uit mijn diepe wortels in de natuur en bevlogen creativiteit en gevoed door een schat aan ervaring in het cultureel werk, coaching en onderwijs. Nu de groei tot wasdom is gekomen gebruik ik alles wat ik in mij heb om jou een bijzondere ervaring mee te geven.

Meer weten over Studio Veldmuis

De Makers

Maak kennis met de Makers, kunstenaars en creatievelingen met een binding met de natuur, en vrienden van Studio Veldmuis. Meer informatie over hen en hun werk vind je op de pagina 'Zo uit het atelier'.

Zo uit het atelier